ESTRENEM WEB I APP
23/03/2021

Avui a Pàdel 7 despertem amb més novetats que mai, perquè tot és poc per a tots els que formeu la gran família de Pàdel!
I és que ens modernitzem i estrenem plana web i a més a més APP!

WEB: Per tal de poder accedir a la vostra intranet caldrà que reviseu el correu electrònic, ja que us hem fet arribar les indicacions a seguir, per accedir a la vostra zona de client com sempre!

APP: A l'app podreu tant reservar partides, apuntar-vos en partides obertes, americanes com amb la web, però com a novetat exclusiva per l'aplicació podreu buscar als vostres amics del club que també disposin de la nostra app per enviar-li sol·licituds d'amistat i generar les vostres pròpies partides... i encara hi ha més! Com de costum podreu recarregar el vostre saldo per tal de poder seguir jugant i fins i tot retar als vostres amics a aquella partida que sempre queda pendent de fer!


Per gaudir de tot això i més només heu de descarregar l'app a través de Google play o bé App store! A què espereu??
No et quedis fora

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hoy en Pádel 7 despertamos con más novedades que nunca, porque todo es poco para todos los que formáis la gran familia de Pádel!
Y es que nos modernizamos y estrenamos página web y además APP!

WEB: Para poder acceder a su intranet será necesario que revise el correo electrónico, ya que le hemos hecho llegar las indicaciones a seguir, para acceder a su zona de cliente como siempre!

APP: En la app puede tanto reservar partidas, apuntaros en partidas abiertas, americanas como con la web, pero como novedad exclusiva para la aplicación puede buscar a sus amigos del club que también dispongan de nuestra app para enviarle solicitudes de amistad y generar sus propias partidas ... y aún hay más! Como de costumbre podrá recargar el saldo para poder seguir jugando e incluso retar a sus amigos a aquella partida que siempre queda pendiente de hacer!


Para disfrutar de todo esto y más sólo tiene que descargar la app a través de Google play o bien App store! A qué esperas ??
No te quedes fuera

« Volver