AMERICANES CAP DE SETMANA
25/09/2022

Des de Padel 7 us comuniquem, que continuem treballant per tal de poder gaudir al màxim de les nostres activitats, així doncs us informem que les americanes del cap de setmana porten sorpresa!


Tal com podeu veure el preu de l'americana es modifica lleugerament degut a l'increment del preu dels subministraments i de la pujada en general de preus. Bé sabeu que hem aguantat preus al màxim per tal de mantenir el nostre servei per a tots vosaltres, però ens veiem obligats a modificar el preu!

Però si sí! Heu sentit bé! Tot i la petita modificación del preu, entre tots els participants de les nostres americanes de cap de setmana tant de Padel 7 Glòries com de Padel 7 Sant Martí, entrareu en el sorteig d'una pala!
Cada setmana, es sortejarà una per tal de tenir més opcions tots, de poder gaudir d'aquest meravellós sorteig!
Aquest mateix es realitzarà el dilluns després de finalitzar el cap de setmana! El guanyador serà anunciat a les nostres xarxes socials!
Què encara no ens seguiu? No passa res, és molt senzill:

1- Entra a Instagram/Facebook
2- Clica a seguir

I ja som un més a la nostra gran família de Padel 7! A part d'ampliar família estareu a l'última de totes les nostres novetats i tots els sortejos que tenim preparats per aquesta nova temporada!


A què espereu? Inscriu-te ja a les nostres americanes, i no et quedis fora!

« Volver