Óscar Joya: Nova energia per a l'Escola de Competició de Pàdel 7
18/10/2024

Donem la benvinguda a Óscar Joya, nou coordinador de l'Escola de Competició a Pádel 7 Terrassa!

Ens omple d'il·lusió presentar a Óscar Joya, qui s'uneix al nostre equip com el nou coordinador de l'Escola de Competició de Pádel a Pádel 7 Terrassa. L'Óscar és un apassionat de l'esport, amb una àmplia experiència en la formació de joves esportistes, i arriba amb una visió clara: ajudar els nostres jugadors a créixer tant en l'esportiu com en el personal.

L'Óscar no només està entusiasmat per aportar els seus coneixements, sinó també per seguir aprenent de cada jugador. Amb més de 30 anys d'experiència com a entrenador de tennis i havent liderat la seva pròpia escola de pàdel en diversos clubs de Terrassa, l'Óscar té clar que l'ensenyament és un procés continu, tant per als alumnes com per als entrenadors. "Els que ensenyem també aprenem", comenta.

La seva principal motivació en unir-se al nostre projecte és marcar la diferència en el concepte d'escola de competició de pàdel. L'Óscar vol que Pádel 7 es converteixi en un referent en la formació de menors, on el creixement esportiu estigui acompanyat de valors com el respecte, la constància i l'esforç. Amb la seva arribada, el nostre objectiu és unir forces i seguir treballant perquè la nostra escola sigui una veritable pedrera de talents.

Amb una sòlida trajectòria en clubs com Tot Pádel, on va aconseguir destacats resultats esportius i va ajudar a consolidar una comunitat d'alumnes, l'Óscar es defineix com un ferm defensor del treball en equip. El seu enfocament és clar: la cooperació entre jugadors i entrenadors és clau per assolir metes comunes. Sota el seu lideratge, fomentarà la sana competició i el respecte mutu, sempre amb l'objectiu que cada jugador es superi a si mateix.

Pel que fa a la metodologia d'entrenament, l'Óscar aposta per la personalització. Cada jugador és únic, i és aquesta diversitat la que enriqueix el grup. Juntament amb el seu equip d'entrenadors, analitzarà el progrés de cada jugador per dissenyar plans d'entrenament que potenciïn al màxim les seves habilitats. A més, l'Óscar dóna gran importància a l'autoconeixement i a la reflexió individual, especialment en els més joves. Per això, ha implementat un sistema de qüestionaris post-partit, on els jugadors poden reflexionar sobre el seu rendiment en la competició i millorar a partir d'aquesta autoavaluació.

Quan li preguntem pels seus referents en el món del pàdel, l'Óscar esmenta figures com Salva Navarro i Pablo Aymá, que l'inspiren per la seva metodologia i la seva capacitat per coordinar acadèmies. Tot i que, clar, també té en ment grans noms com el número 1 mundial, Jorge Martínez.

L'Óscar veu amb optimisme el futur del pàdel com a esport de competició, destacant el seu ràpid creixement en popularitat, especialment entre els més joves. Per a la nostra escola, la seva meta és clara: aconseguir que els nostres jugadors destaquin en les competicions i segueixin avançant cap a objectius més ambiciosos, sempre mantenint la constància i l'esforç com a pilars fonamentals.

Amb l'Óscar Joya al capdavant, estem convençuts que Pádel 7 Terrassa seguirà consolidant-se com un referent en la formació de jugadors de nivell alt, i que aquest nou capítol ens portarà molts èxits. Benvingut, Óscar!

« Volver