,

Comunicat 6 Abril

Comunicat Padelset a 6/4/20

Avui havia de ser un dia de festa per la família padelset, doncs volíem obrir una nova instal·lació per tots vosaltres per gaudir amb encara més possibilitats del esport que ens apassiona, el Padel, amb una nova seu Indoor a Barcelona Ciutat, al carrer Santander 71, amb dues pistes amb sortida x3 i una pista individual. Així doncs des de la família Padelset us oferim 11 pistes Indoor a Padel7Santmarti, 3 Indoor a Padel7Santander i 3 outdoor a Padel7Santandreu.

Però com ja tothom sap el passat 13 de març la Generalitat de Catalunya va emetre la resolució SLT/737/2020 on es van adoptar les mesures encara vigents de prevenció i control de la infecció del COVID-19 (CORONAVIRUS).

Van ser moltes les mesures adoptades per aquesta resolució i en concret la que ens ocupa directament a nosaltres va ser la del TANCAMENT DE TOTA CLASE D’INSTAL·LACIÓ ESPORTIVA, TANT DE TITULARITAT PRIVADA COM PUBLICA. Nosaltres el mateix 13 varem tancar les portes de les nostres instal·lacions i així continuaran fins que les autoritats sanitàries ho decretin.

Val a dir que som totalment conscients i que la Salut de les persones va per davant de tot però es important remarcar que una mesura com aquesta te grans afectacions per tots vosaltres, PADELISTES, que no podeu gaudir del vostre esport, per als nostres treballadors i també per l’economia del club. Padelset es un club privat, sense ajudes municipals abans de l’aturada, durant i no som gaire optimistes per després. Malgrat romandre tancats les nostres instal·lacions necessiten d’un gran manteniment econòmic, perquè un cop es puguin reobrir, així es pugui fer, sense anar més lluny durant els primers dies de març varem canviar la gespa de la pista 1 y 2 a Padel7Santmarti.

Volem agrair les mostres de suport rebudes i la vostra preocupació envers el club per ajudar-nos. En aquests moments això ens dona molta força.

Aquests dies estem intentant que els nostres alumnes de l’escola infantil no s’oblidin del Padel amb algunes sessions virtuals que properament ampliarem per adults.

Per tot això expressat, tot aquell client que cregui oportú i s’ho pugui permetre per el bé del club posem al vostre abast des de la vostra zona de client la recàrrega del vostre Moneder Virtual per a futures reserves de Pista, on per cada recàrrega de 30€ us en regalarem 6€. A més també trobareu opcions per comprar els Bonos de classe per adults en les seves diferents varietats per 1 alumne i per 2 per als que teníeu previst fer-ne després del confinament ja les podeu comprar. Ho trobareu a Micuenta/MisBonos/recargar de la vostra zona de client

Desitgem que tots i cada un de vosaltres estigui bé, us mantindrem informats de qualsevol novetat.

Per acabar sabem que molts de vosaltres que veniu diàriament o setmanalment al nostre club sou professionals sanitaris, d’alimentació, policies, bombers, transportistes, etc que esteu deixant-vos la pell a diari perquè la resta de nosaltres podem tenir la seguretat de que això pasará i ens veurem més aviat que tard.

G R À C I E S.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *