,

NOU COMUNICAT

Després de les últimes noticies envers la situació actual sobre la propagació del Covid-19 a Padel 7 Sant Martí  ens veiem en l’obligació d’ampliar  el comunicat d’aquest matí al TANCAMENT TOTAL DE LES NOSTRES INSTAL.LACIONS a SANT ANDREU I SANT MARTI desde aquesta nit a les 00:00  amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.

A partir d’ara mateix pasarem a anul.lar totes les vostres reserves dels propers dies i us posarem els imports al vostre moneder virtual per que pugueu fer us a la tornada.

Desitjem que aquestes mesures generals ajudin a revertir aquesta situació el més aviat posible i poder tornar-vos a veure molt aviat.

ANDRA TUTTO BENE

Barcelona, 13/03/20

Después de las últimas noticias sobre la situación actual de la propagación del Covid-19, en Padel7Santmarti nos vemos en la obligación de ampliar el comunicado de esta misma mañana al CIERRE TOTAL DE NUESTRAS INSTALACIONES EN SANT ANDREU Y SANT MARTI desde esta noche a las 00:00 con una vigencia mínima de 15 días, revisable según la evolución de la situación epidemiologica con el objetivo de minimizar el contagio.

A partir de ahora mismo pasaremos a anular todas vuestras reservas de los próximos días y os pondremos el importe en vuestro monedero virtual para que podáis usarlos a la vuelta

Deseamos que estas medidas generales ayuden a revertir esta situación lo antes posible y volver a veros a todos bien pronto.

ANDRA TUTTO BENE

Barcelona, 13/03/20

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *