, , ,

COMUNICAT IMPORTANT

Padel 7 Sant Martí Seguint indicacions de la Secretaria General de l’Esport emeses formalment i en referència a l’afectació del Covid-19 a l’activitat esportiva a Catalunya, ens veiem en l’obligació de suspendre l’escola infantil i les lligues internes Masculina, femenina i mixte amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi. Aquesta suspensió entra en vigor a partir del dilluns 16 inclós.

Fins a nou avís el Club romandrà obert per tal de poder oferir servei a tots els nostres usuaris, sota les recomanacions d’higiene que les autoritats estan difonent per tal d’evitar els contagis.

Les consideracions anteriors, l’evolució de la situació i de les noves mesures que puguin ser arbitrades per les autoritats sanitàries, determinaran l’adopció de recomanacions addicionals en l’àmbit esportiu.

Barcelona, 13 de Març de 2020

 

Pádel 7 San Martí siguiendo indicaciones de la Secretaría General del Deporte emitidas formalmente y en referencia a la afectación de Covid-19 en la actividad deportiva en Cataluña, nos vemos en la obligación de suspender la escuela infantil y ligas internas Masculina, femenina y mixta con una duración mínima de 15 días, revisadas según la evolución de la situación epidemiológica con el objetivo de minimizar la infección. Esta suspensión entra en vigor a partir del Lunes 16 inlusive.

 

Hasta nuevo aviso, el Club está abierto con el fin de ofrecer servicio a todos nuestros usuarios, bajo las recomendaciones de higiene que las autoridades están difundiendo con el fin de evitar los contagios.

Las consideraciones anteriores, la evolución de la situación y las nuevas medidas que pueden ser arbitradas por las autoridades sanitarias, determinarán la adopción de recomendaciones adicionales en el ámbito del deporte.

Barcelona, 13 de Marzo de 2020

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *